Eerste jubileumconcert

Willem Harold Boog
Op D.V. zaterdag 7 juni aanstaande viert Willem Harold Boog zijn 25 jarig jubileum als Kerkmusicus van de Zeister Oosterkerk en het feit dat hij 35 jaar als koordirigent actief is.

Aan dit Jubileumconcert word medewerking verleent door een groot samengesteld koor, bestaande uit het Pniëlkoor Veenendaal, het Gereformeerd Veluws Mannenkoor Ermelo en de Zeister Oostercantorij.

Ook geven verschillende bekende instrumentalisten acte de présence: Martin Zonnenberg (orgel en vleugel), Maria den Hertog (mezzo-sopraan), Evelyn Heuvelmans (hobo) en Martin de Deugd (viool). Het concert word gepresenteerd door Esther Dammers en de algehele leiding is in handen van Willem Harold Boog.

Op het feestelijke programma (onder voorbehoud van wijziging) staat onder andere werk van Johann Sebastian Bach, Psalmbewerkingen van Willem Boog (27, 66, 75, 139, 141 en 150) en prachtige instrumentale- en vocale bewerking over Vrede zij U/De vrede van God, In His Love – Daar ruist langs de wolken – Kroon Hem met gouden kroon – Heilig, heilig, heilig – Genade Groot – Geloof, Hoop en Liefde – The Holy City en Lichtstad met uw paarlen poorten.

Natuurlijk is er ook veel samenzang!

In de pauze kunt u, onder het genot van een (gratis) kopje koffie en iets lekkers, elkaar ontmoeten en na afloop van het concert is er gelegenheid om de jubilaris te feliciteren.

Het concert begint om 19.30 uur (deuren open vanaf 19.00 uur).De entree is slechts 8 euro en kinderen t/m 14 jaar zijn gratis.

U kunt zich alvast hier inschrijven voor dit concert.

jubileumconcert