Benefiet concert t.b.v. de Leprazending

Benefietconcert ‘Night of the Promise’ in de Bovenkerk te Kampen

D.V. zaterdag 28 november aanstaande verzorgen de organist Willem Harold Boog (Nijkerk), de hoboïste Evelyn Heuvelmans (Leusden) en het Hervormd Kerkkoor Kampen o.l.v. dirigent Harry Hamer een Benefietconcert in de Bovenkerk te Kampen met als thema ‘Night of the Promise’.  Het concert is ten bate van de Leprazending. Verder werkt aan dit concert mee ds. dr. Marten Visser (zendeling/spreker) en de presentatie is in handen van Petra de Joode.

Op het programma staan werken van Zwart (Symfonische Fantasie Psalm 130), Bach (Aus der Tiefe rufe ich, BWV 745 – Sarabande uit Partita g-moll, BWV 1013 – Allegro uit Concerto g-moll, BWV 1020 en Praeludium und Fuge e-moll, BWV 533), Stanley (Trumpet Tune en Allegro uit Suite in D), Marcello (Concerto d-moll), Karg-Elert (Passacaglia Jesu meine Freude, opus 65), Van den Sigtenhorst Meyer (Moderato), Donizetti (Andante), Rheinberger (Cantilena uit Sonate II, opus 148), Becker (Finale uit Sonate II, opus 41) en Asma (Liedbewerking Als ge in nood gezeten).

Daarnaast is er koor- en samenzang met het Hervormd Kerkkoor Kampen: Psalm 66, Vrede van God, O Schepping zing van vreugde, Hoor naar mij, o Heer en Wees stil voor het aangezicht van God.

Er is ‘live’ beeldprojectie vanaf de speeltafel van het Hinz-orgel en ook het koororgel zal bespeeld worden bij de werken voor hobo en orgel.

Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is geopend vanaf 19.00 uur.

De entree is slecht 5 euro. U bent allemaal van harte welkom!

info: W.H. Boog – T 033 245 2218 / boogwhb@gmail.com / www.boogconcerten.nl

Poster benefietconcert